Przykładowe menu przyjęcia weselnego lub okolicznościowego
(istnieje możliwość poszerzenia lub ograniczenia menu według życzenia klienta)
Obiad
Rosół z makaronem
Rolada wołowa/wieprzowa
Kaczka pieczona (udka w sosie żurawinowym)
Kurczak pieczony faszerowany
Schab w ziołach
Kluski jasne i ciemne
Sałatka z kapusty czerwonej
Surówka z kapusty pekińskiej z serem feta
Kapusta zasmażana
Deser tirami su
Kawa
Tort, ciasto, owoce, słodycze (we własnym zakresie, jednak możliwe jest zamówienie produktów w restauracji)
Zimna płyta
Płyty z wędlinami, pomidor, pieczarki, ogórki konserwowe,
Deski z serami (pleśniowe, żółte)
Tymbaliki z drobiu
Szynka ze szparagami w galarecie
Płyty z mięsem pieczonym (pieczeń z papryką, brokułem, kieszenie ze schabu, steki z jajkiem przepiórczym)
Płyty z ryb (łosoś, węgorz, jajka z kawiorem, tym baliki z łososiem)
Pstrągi w galarecie
Sałatki(wiosenna/z tortrelini/ z ryżem/ z serem feta)
Śledź w oleju
Ryba po grecku
Pieczywo
Herbata
Posiłek gorący: szaszłyki, zapiekanka z indyka lub szynka pieczona podawana na gorąco z sosami
Lody z owocami
Kolacja I
Barszcz czysty lub bulion
Polędwiczki wieprzowe z borowikami/ Karczek w sosie grzybowym
Frytki, kulki, ziemniaki pieczone
Zestaw surówek
Kolacja II
Beufstrogonow lub flaczki wołowe